Home - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수
로고 - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수 A+소개 - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수 수업안내 - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수 연수준비 - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수 연수비용 - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수 접수신청 - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수 커뮤니티 - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수
- 질문과답변
- 공지사항
- 자주묻는질문
- 연수수기
- 수업동영상+선생소개
- 포토 : 엘레강트 이모저모
- 포토 : 어학원 시설
- 포토 : 기숙사 시설
- A+ 연계연수 사례모음
- 문법의 이해 (영어공부노하우)
- 비기너를 위한 보카의 이해
- 중급자를 위한 토익 한수
- 회원전용(졸업생들의 조언)
- 고급자를 위한 issue 영어
- 영어로 즐기는 필리핀생활
- 인기게시물 탑10
연계연수 - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수
선택이유 - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수
장점 - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수
선생님소개 - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수
레벨소개 - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수
연수비용 - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수
온라인접수 - 필리핀어학원, 바기오어학원, 필리핀어학연수
문법의 이해 (영어공부노하우) Home > 커뮤니티 > 문법의 이해 (영어공부노하우)
기본 문제로 풀어보는 준동사 < 동명사와 to부정사 > 작성자 : 티처헨리
작성일 : 2014-04-25, 조회수 : 5865

 

기본 문제로 풀어보는 준동사 시리즈 1편 동명사와 to 부정사

 


전편에서는 일반 이론적인 문법을 배웠다면

문제를 통해 배운것을 복습해 보겠습니다.

범위는 부정사와 동명사입니다.

풀기 전에 올린 것을 다시 한 번 보시고 도전해 보시기 바랍니다.

풀이는 후편에 올리겠습니다.

 

 

1. The city has repaved its street        find that pipes under the street need to be replaced.

(A) so as (B) only to (C) even though (D) in order that

 

 

2. Adoration Cosmetic´s product is used         dry facial skin and fight the effects of sunlight.

(A) treatment (B) treats (C) has treated (D) to treat

 

 

3. To         their overseas guests, San Sebastian Hotel offers a variety of international menus.

(A) accommodate (B) accommodation (C) accommodating (D) accommodates

 

 

4. After Mr. Kim retires next month, the company´s vice president, Lisa Bain, will be chosen         him

as CEO of the corporation.

(A) success (B) to succeed (C) successor (D) successful

 

 

5. It is necessary        all visitor to sign in that security office before entering the research

and development department.

(A) for (B) to (C) so (D) that

 

 

6. Auto enables drivers         the nearset gas station if they run out of gas.

(A) reaches (B) reaching (C) reach (D) to reach

 

 

7. The company policy requires male employees        a tie for all meetings.

(A) wearing (B) to wear (C) are wearing (D) worn

 

 

8. All members are expected         in the planned event.

(A) participate (B) participating (C) to participate (D) participation

 

 

9. Employees are strongly        to attend the information session tomorrow.

(A) encourage (B) encouraging (C) encouragement (D) encouraged

 

 

10. The two-year program offers students the chance         around three major areas of finance.

(A) rotate (B) rotation (C) rotates (D) to rotate

 

 

11. An important quality of anyone working in customer service is the ability        a positive attitude,

especially during stressful situation.

(A) maintain (B) maintaining (C) to maintain (D) maintained

 

 

12. please make sure that the packages        sent to the trade fair in Berlin are ready by Friday.

(A) to be (B) was (C) are (D) have been

 

 

13. To meet the production schedule, it would be helpful if we could hire a few temporary workers       

us during this busiest season.

(A) helping (B) to help (C) help (D) helped

 

 

14. The factory manager had all workers        the seminar to familiarize themselves with

the production machinery.

(A) attending (B) attend (C) attends (D) attended

 

 

15. SM Inc. has its accountants      some of the most detailed budget reports in the entire business sector.

(A) create (B) creation (C) created (D) creative

 

 

16. Ms. Chanel helped Mr. Drechsel        the delegates into the auditorium.

(A) escort (B) is escorting (C) escorts (D) was escorted

 

 

17. Ms. Cartwright saw Mr. Chao        for the airport from his hotel this morning.

(A) to leave (B) leaves (C) leaving (D) will leave

 

 

18. The management postponed        the annual performance reviews until the end of the month.

(A) to conduct (B) conducting (C) would conduct (D) conducted

 

 

19. The tourist brochure at this resort suggests        and going on the deep-sea fishing trip.

(A) sailed (B) to sail (C) sailing (D) sail

 

 

20.        the cell phone´s batteries takes only ten minutes.

(A) Recharge (B) Recharged (C) Recharges (D) Recharging

 

 

21. The executives of the company are considering        the company´s web site to provide better service to customers.

(A) redesigned (B) redesign (C) redesigns (D) redesigning

 

 

22.        of our new line of sports sedans will be postponed until May.

(A) Produces (B) Producing (C) To produce (D) Production

 

 

23. Andrea Possenti was able to double his money by        in the Web site design company.

(A) investing (B) to invest (C) invested (D) invest

 

 

24. The        of new technologies in the last decade, such as cell phones and personal digital assistants, has completely transformed the workplace.

(A) emerge (B) emerging (C) emerged (D) emergence

 

 

25. Mr. Nam is a reliable employee and completes        assigned to him on time.

(A) work (B) worker (C) working (D) worked

 

 

26. Visitors to this fantastic beach often prefer        their time sunbathing.

(A) spend (B) being spent (C) to spending (D) to spend

 

 

27. Despite        more employees for the factory, the production manager still believes

the facility is understaffed.

(A) hired (B) have hired (C) having hired (D) were hired

 

 

28. The engineering firm is deciding among several projects for        as part of its plan to donate

more money to non profit organizations.

(A) fund (B) funding (C) funds (D) funded

 

 

 

 

[정답]

1

B

8

C

15

B

22

D

2

D

9

D

16

A

23

A

3

A

10

D

17

C

24

D

4

B

11

C

18

B

25

A

5

A

12

A

19

C

26

D

6

D

13

B

20

D

27

C

7

B

14

B

21

D

28

B




이름 비밀번호 스팸방지 코드
번호 제목 작성자 작성일 조회
48   해설편* 기본 문제로 풀어보는 준동사 <동명사와 to부정사> 티처헨리 2014-05-02 6291
47   기본 문제로 풀어보는 준동사 < 동명사와 to부정사 > 티처헨리 2014-04-25 5865
46   품사이야기 제2편 - 대명사2 티처헨리 2014-04-17 2444
45   품사이야기 제2편 - 대명사 티처헨리 2014-04-10 2440
44   품사이야기 제1편 - 명사2 티처헨리 2014-04-03 2225
43   품사이야기 제1편 - 명사 기본편1[1] 티처헨리 2014-03-26 2961
42   구동사란? - Phrasal Verb 티처헨리 2014-03-21 2852
41   분사 2편 – 분사 제대로 분석하기 티쳐 헨리 2014-03-17 2892
40   준동사 4편- 분사와 분사구문 티쳐 헨리 2014-03-10 2983
39   준동사 3편 – 동명사? 동사가 명사가 된 것. 티쳐 헨리 2014-03-03 2795
38   준동사 2편 – 부정사 심화학습. 티쳐 헨리 2014-02-27 2768
37   준동사-1편 티쳐 헨리 2014-01-28 2736
36   가정법 티쳐 헨리 2014-01-22 2572
35   수동태와 능동태 티쳐 헨리 2014-01-15 3178
34   조동사 2편 – 문법성 조동사와 조동사의 특별용법 티쳐 헨리 2014-01-08 3573
33   조동사 티쳐 헨리 2014-01-03 2662
32   완료 심화 T.henly 2013-12-24 2394
31   완료시제 T.hely 2013-12-02 2489
30   기본시제 henly 2013-11-15 2546
29   문장의 종류 원장 2013-11-05 2658
[이전]   [1][2][3]  [다음]
미국어학연수   |   캐나다연수(워킹홀리데이)   |   호주연수(워킹홀리데이)   |   영국어학연수   |   아일랜드어학연수
SEC(교육법인등록증)   |   BUSINESS PERMIT(사업허가증)   |   TESDA   |   SSP
A+ Advance Academy, Inc. aplusbaguio@naver.com 바기오 학원연합회 회원교, 통신판매업 신고번호 : 제2009-서울서초-0396호
Business Permit Number : 3332-08, SSP Number : MCL-2008-010, SEC Number : CN200731008, TESDA Number : NTR-08-14-03-1658
Elegant Campus : elegant hotel 421 magsaysay Avenue. Baguio City / 긴급 카톡연락 : 직원(@필리핀에이플러스),
EnglishZone Campus: 6 P. GUEVARRA ST. BRGY. WEST MODERN SITE AURORA HILL BAGUIO CITY
원장실 074 423 3354 도서관 074-442-1277 교무실 074-442-1409
서울 강남 사무소 : 서울 서초구 서초동 1319-11 번지 두산베어스텔 5층505호 A+ Advance Academy() / Tel: 02-537-2720 / Fax : 02-6008-2713 ☞오시는 길
부산 사무소 : 부산 중구 중앙동4가 76-2번지 2층() / Tel: 051-803-1177 / Fax : 02-6008-2713 / 오시는길